Attól, hogy itt a tél, még nem kell komor színekbe bugyolálnod magad. Sőt!
Visszavonhatatlanul itt a tél, bántóan korán sötétedik, ennek „örömére” pedig ezen a héten arra adunk tippeket, hogyan mondj ellent az évszak komorságának az öltözködéseddel. Választottunk egy nagyon piros szövetkabátot – ha nem akarsz vadiújat venni, hasonlót a turkálókban is jó eséllyel találsz –,és ehhez állítottunk össze három olyan szettet, melyekből szigorúan száműztük a tipikusan téli, sötét színű ruhadarabokat.

A szezon nagy kedvencei a virágmintás nadrágok, melyek mintha a tavaszi-nyári kollekcióból szöktek volna, ennél fogva pedig tökéletesen alkalmasak arra, hogy kivirítsanak a szürke, téli összképből. A piros kabáthoz egy olyan nadrágot ajánlunk, melynek mintázatában szintén megtalálható az piros szín. Mivel pedig a nadrág kellőképpen karakteres és feltűnő, a kevesebb több elvét követve egy sima, fehér felsőrésszel kombináltuk. Ez lehet pamut top vagy kötött pulóver is az időjárástól függően.

Itthon sajnos nem különösebben bőséges a kínálat élénk színű téli cipőkből, némi keresgélés után azért rábukkantunk erre a piros bokacsizmára. Ha élénk színű télikabátot vásárolsz, egyébként is érdemes beszerezned hozzá egy hasonló árnyalatú csizmát is, hiszen azzal már számos öltözékhez meglesz az alapod. A kiegészítők esetében szintén a piros szín mellett maradtunk, de választhattunk volna akár fehéret vagy a nadrágon megtalálható bármely más színt is, hiszen azok is hibátlanul passzolnának az összeállításhoz.

A piros színhez nagyon jól illik a kék, valamint a zöld legtöbb árnyalata, és a legkevésbé sem tilos akár ezt a három színt ugyanazon szetten belül variálni. A pulóver, a nadrág és a bokacipő egyszerű vonalú, kényelmes darabok, melyeket a színük mégis megkülönböztet az átlagostól – különösen így, együtt.

A tyúklábminta egyszerre elegáns, bájos és látványos, nem elhanyagolható módon pedig jelenleg a legtrendibb minták közé tartozik. Ugyan jelen van benne a fekete szín, viszont mégsem teszi komorrá, különösképp, ha valamilyen élénk színnel, például pirossal, pinkkel, kobaltkékkel, ír zölddel, esetleg citromsárgával viseljük. A sikkes ceruzaszoknyához mi most egy piros blúzt és egy szintén piros harisnyanadrágot választottunk, a kiegészítőket pedig a szoknya színeihez igazítottuk.