Az Inter Milan közeledik a Torino sztárjának, Bremer leigazolásához a Tottenham, a Juventus és az AC Milan érdeklődése ellenére – értesült a FociTipp.

Bremer az elmúlt egy évben Európa egyik legjobb formában játszó középhátvédjévé lépett elő, és nemrég a Serie A 2021-22-es szezonban az év védőjének választották.

Ez számos topklub, nevezetesen az Inter, a Spurs, a Juventus és az AC Milan érdeklődését eredményezte.

A FociTipp azonban úgy tudja, hogy az Inter a toronymagas favorit Bremer szerződtetésére.

A Nerazzurri már hónapok óta tárgyalásokat folytat Bremerrel – és a brazil már régóta Simone Inzaghi csapatát tekinti első számú választásának.

Emellett, az Inter a Cagliari jobbhátvédjének, Raoul Bellanovának a szerződtetése előtt áll, és az átigazolás hamarosan hivatalossá válhat.

Bremer és Bellanova ügynöke ugyanaz. A Base Soccer Agency szoros munkakapcsolatot ápol az Interrel. Ez a kapcsolat fontos előnyt jelent az Inter számára a Spursszel, a Juventusszal és a Milannal szemben, ha Bremerről van szó.

A Base közvetítő szerepet játszott akkor is, amikor az Inter januárban leigazolta Robin Gosent az Atalantától.

Bremer csak februárban írta alá új szerződését a Torinóval, de ez azzal a megállapodással történt, hogy a 25 éves játékos a nyáron egy topklubba költözhet.

Az ára így a kvalitásához képest nagyon alacsony, 25 és 30 millió euró körüli összegért megvásárolható.

Ki az a Bremer?

Az elmúlt szezonban Bremer messze a legjobb védő volt az olasz Serie A-ban.

A Torino hátsó hármasának közepén játszva – de a jobb vagy bal oldali középhátvéd szerepkörét is képes volt betölteni – Bremer egy igazi kolosszus volt Ivan Juric csapatában.

Bremer villámgyors, erős, agresszív és harcias, a levegőben pedig kiválóan mozog.

Természetesen Bremer veszélyt jelent az ellenfél térfelén is, és az elmúlt szezonban három gólt szerzett a Serie A-ban, ráadásul az előző idényben ötöt. Ebbe beletartozott egy emlékezetes gól az Inter ellen.

Fotó: Foci Tipp