Az utazás már önmagában egy stresszes feladat…Közel két évvel a világjárvány kirobbanása után pedig még több szorongást és fejtörést okoz, mint korábban.

Függetlenül attól, hogy repülővel, autóval vagy más közlekedési eszközzel utazol, az egyik legfontosabb dolog, hogy mindent becsomagolj, amire a célállomáson vagy az utazás során szükséged lehet. A legfelkészültebbeknek ez a lista mindig is hosszú volt, de a korona vírus megjelenése óta most már mindannyian jobban figyelünk a higiéniai eszközök meglétére, és el sem indulunk otthonról az extra légtisztító spray vagy a kézfertőtlenítő zselé nélkül. De vajon mi az, amivel még inkább hozzájárulhatunk a biztonságos környezet megteremtéséhez az utazásunk során?

Ózongenerátor, a dobozba zárt biztonság

Bár az ózongenerátor egyre több háztartásban van jelen, még mindig kevesen tudják, hogy mire használható egy ilyen készülék. A tévhittel ellentétben a biztonsági előírásokat betartva az ózongenerátor különösebb veszély nélkül alkalmazható a különböző területek és felületek fertőtlenítésére. Legyen szó penészről, vírusokról és baktériumokról, a berendezés által előállított ózon maradéktalanul megküzd a levegőben szálló, falakban, bútorokon, és ágyneműkben megbújó kórokozókkal is. Tehát az ózongenerátor maga a dobozba zárt biztonság, amit bárhová magaddal vihetsz, és még nagy helyet sem foglal…


Poggyászba vele!

Minden ember más, és mindenkinek mások az igényei, de ha utazásról van szó, biztosak vagyunk benne, hogy a higiénia és tisztaság a te listádon is a top 10 legfontosabb szempont között szerepel. Maga a gondolat is elrettentő, hogy a szálláson elkapjunk valami betegséget, vagy az ágyi poloska csípései miatt álmatlan éjszakáink és csúnya kiütéseink legyenek, igaz? Az Airthereal ózongenerátorok mérnökei mindenre gondoltak, és kifejlesztették a PA1K-GO hordozható ózongenerátort, ami vezeték nélkül, akkumulátorról működtethető, és még a poggyászodban is elfér. Óránként 1000 mg ózonkibocsátásra képes, így egy szállodai szobát körülbelül 30 perc alatt fertőtleníthetsz és szagtalaníthatsz egyszerre.

Akár a bérelt autóban is segítségül hívhatod, hiszen a baktériumok és gombák rendkívül kedvelik a klíma nedves, sötét, nehezen hozzáférhető részeit, és a légáramba bekerülő kórokozók folyamatosan visszakeringenek az utastérbe, ahol a fertőzés veszélye megnövekszik. Az ózon gáz halmazállapota lévén olyan helyekre is eljut, ahová más eszközökkel esélyed sem lenne behatolni, így eredményesen leszámolhatsz a váratlan útitársakkal, mielőtt a nyaraláshoz kapcsolódó terveid teljesen keresztbe húzzák.

A készülék mindössze 0,6 kg, így még attól sem kell tartanod, hogy a kedvenc cipőd elől elveszi a helyet a bőröndben.